Kulit yang cantik macam kaca yang biasa dipanggil glass skin memang menjadi impian semua. Iyelah, kulit licin kot. Siapa yang tak nak kan?

Kita boleh je dapatkan kulit sebegitu jika rajin menjaga kulit wajah dengan baik. Seperti yang dikongsikan oleh @bqishamin di twitter, dia telah mendedahkan rutin kecantikan hariannya bagi mendapatkan wajah yang sangat glowing yang penting haruslah rajin.

Wow, cantiknya!

Dia juga beruntung sekali kerana memang sudah dikurniakan kulit yang flawless secara genetik.

Ingat semua, hidrasi itu penting ya!

Baginya, memakai sheet mask sebelum menggunakan pelembap membuatkan wajahnya menjadi lebih anjal.

Pakai sudu sejuk pun elok tau untuk hilangkan sembap di bahagian mata.

Lip tint buat bibir tampak cantik secara natural.

Tapi jangan lupa skrub bibir juga tau!

kredit: twitter @bqishamin