Mesti ramai yang masih ingat dengan pelakon siri sinetron dari seberang yang paling popular di Malaysia, Bawang Merah Bawang Putih iaitu Revalina S.Temat. Memegang watak sebagai Bawang Putih di samping Nia Ramadhani yang menjadi Bawang Merah, kecantikan Revalina memang menjadi tumpuan semua.

Revalina yang kini telah bergelar ibu kepada dua orang cahaya mata yang comel ini semakin anggun dengan penampilannya yang sudah berhijab. Bukan itu sahaja, pakaiannya yang sopan sesuai dengan imej sebagai seorang muslimah juga boleh menjadi inspirasi buat hijabi.

Pelakon yang lahir pada 26 November 1985 ini dilihat selesa menggayakan tudung bawal dalam kehidupan sehariannya. Ayu sungguh!

Tidak perlu berpakaian ketat, Revalina membuktikan penampilan seseorang gadis itu menjadi lebih indah apabila mengenakan busana longgar dan labuh.

View this post on Instagram

Selamat hari sabtu! . Tap for details😊

A post shared by Revalina Temat (@vatemat) on

Warna-warna semula jadi sering menjadi pilihannya ketika ber #OOTD.

View this post on Instagram

Seneng bgt deh @campinaicecream ngeluarin produk baru yaitu concerto sundae white coffee. Pas bgt nih buat pecinta kopi! Dibuat dari bahan baku berkualitas, asli dan rasanya enaaak bgt. Bener2 mood booster sih apalagi di cuaca yg panas bgt kaya sekarang. Dan ngga cuma launching produk baru aja, #campinaicecream dan Monty Tiwa juga kerjasama buat web series The Trilogy of senses, #unseen #unspoken dan #unheard . Penasaran kan? Langsung aja cek di youtube channel nya campina ice cream (https://www.youtube.com/ campinaofficial) sambil sekalian nyobain Campina concerto sundae white coffee. Udh tersedia di minimarket dan toko2 terdekat loh!😉 #campinaicecream #campinaconcertosundae #sundaeeveryday #campinawebseries #thetrilogyofsenses #campinaxmontytiwa

A post shared by Revalina Temat (@vatemat) on

View this post on Instagram

Tap for details

A post shared by Revalina Temat (@vatemat) on